#CumhuriyetinUstalarıAtanınHuzurundabendevarım ANELSANDER
CUMHURİYET'İN USTALARI ANITKABİR'DE BULUŞTU..
Somut Olmayan Kültürel Miras Elçileri'nden Anıtkabir Ziyareti.
81 ilden Ankara'ya akın akın gelen geleneksel El Sanatları Ustası 650 zanaatkar, 16 Kasım'da Anıtkabir'de muhteşem bir buluşma gerçekleştirerek büyük önder Atatürk'ün manevi huzununa çıktı.
Unutulmayacak bir 16 Kasım yaşadık..
Her zaman ilklere imza atan ve Tüm Türkiye'yi kucaklayan Anelsander önderliğinde Milli birlik ve beraberlik ruhu ile heyecanla onurla, gururla, Anadolunun Usta Elleri ile oradaydık. #Anelsander
Azad Kaan, FETHIYE / TURKEY, Dahab Dance Festival, Huma Kusu, Turkish Folk Music
organized by tara-travel.de: Dahab Dance Festival in Fethiye/ Turkey
improvisation to turkish folk music of muazzez ersoy
ENGELLİLERİN EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ
ENGELLİLERİN EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ
Engelli bireylerin yaptığı el emeği göz nuru ürünler Saman İskelesi’nde sergileniyor. 1 hafta sürecek etkinlik engellilerin hem sosyal hayata karışması hem de ekonomik kazanç sağlaması açısından büyük önem taşıyor.
Engelli vatandaşların ürettiği el sanatları ürünleri, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi ile Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nin organizasyonu ile Saman İskelesi’nde kurulan etkinlik alanında sergilenmeye başladı. Marmaris Belediyesi’nin de destek verdiği ve yöresel gıdaların da satışa sunulduğu etkinliğin açılışına Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcıları Hakan Köksal, İhsan Öztürk, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Aydoğan Arslanca, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Başkanı Tulgay Hasar, engelliler ve vatandaşlar katıldı. Pazar gününe kadar açık kalacak etkinliğin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen engelliler, “Hem sosyal hayatın içinde olmamız hem de ekonomik kazanç sağlamamız için bu tür çalışmaları çok önemli. Bize bu önemli fırsatı sunduğu için Belediye Başkanımız Oktay’a teşekkür ederiz” dedi.
AYRICALIK İSTEMİYORUZ
Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ise derneğin 1960 yılında kurulduğunu ve engellilerle ilgili yasaların çıkmasında büyük emek harcadığını belirterek “Türkiye Cumhuriyeti’nin olmazsa olmaz koşullarından olan sosyal hukuk devletinin ilkelerinin işlemesi ve anayasal haklarımızın alınması mücadelesini veriyoruz. Tekerlekli sandalyeye mahkûm olmak, görme engelli olmak ya da zihinsel engelli olmak hiçbirimizin kendi arzusu değil. Bizler tamamen ülkenin yanlış işleyişinin kurbanlarıyız. Yani terörün, trafik kazalarının, akraba evliliğinin, doktorsuzluğun… Bizler kimsenin sızlayan vicdanı olmak istemiyoruz. Sadece sosyal devlette olduğu gibi eşit yurttaş olmak istiyoruz. Ayrıcalık istemiyoruz” diye konuştu.
ENGELLİ DOSTU BELEDİYE
Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk ise Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın selamını ileterek belediye olarak engellilere hizmet konusunda bir adım önde olduklarını söyledi. Öztürk, “Hepimizin birer engelli adayı olduğumuz bilincindeyiz. Gerek ilçemizde yaşayan gerekse tatile gelen engelli vatandaşlarımızın rahat etmesi amacıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Engelli plajımız bunun bir örneği. Şehirdeki üstyapı ve yol, kaldırım yaparken engelli kullanıma uygun olmasına çok dikkat ediyoruz. Uçmayan kalmasın diyerek engellilerimizi gökyüzü ile buluşturduk. Elimizden geldiği kadar bu kenti engelsiz bir kent yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay adına başkan yardımcılarına teşekkür plaketi verilmesinin ardından açılışı yapılan etkinlik, Pazar gününe kadar açık kalacak. Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Köksal ve İhsan Öztürk de alışveriş yaptı.
Başkan Otgöz El Sanatları Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi
Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş Seydikemer Halk Eğitim Merkezinin Kadıköy Mahallesinde düzenlemiş olduğu El Sanatları Yıl Sonu Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Fethiye'nin Son Çarık Ustası
Muğla'nın Fethiye ilçesinde ayakkabı tamirciliği yapan Tunahan Uysal, 5 metrekarelik dükkanında, yörük kültürünün simgelerinden çarığı yaşatmak için çabalıyor.
Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iş yerinde sabahın ilk ışıklarıyla işe koyulan Uysal, siparişlere göre çarık ve yemeni de yapıyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Geleneksel El Sanatları sanatkarı da olan Uysal'ın dükkanının önünde sergilediği çarıklar, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.
Yörük kültürünün yoğun şekilde yaşandığı Antalya, Burdur, Isparta, Muğla, Aydın ve Denizli yörelerine has Teke yöresi çarığının son ustalarından Uysal, yurt içi ve dışında düzenlenen fuarlarda mesleğinin tanıtımını da yapıyor.
Tunahan usta, Türk kültürünün bir parçası olan çarığın, Kurtuluş Savaşı'nın da simgelerinden olduğunu söyledi.
Yaşamın Sesleri-Fethiye-TRT Belgesel
Her şehrin sesi bir diğerinden farklıdır. Şehre ve yaşama dair ne varsa geleneksel el sanatları yemek halk kültürü geleneksel ve tarihi doku kültürel iklim halk ezgileri ile yoğurularak seyircisiyle buluşturuluyor. YAŞAMIN SESLERİ programı ile Şehrin bilinen seslerinin yanı sıra bilinmeyen seslerinide ortaya çıkarmak, farkındalık yaratmak.
Yapımcı:Taha FEYİZLİ Yönetmen:Özger AVŞAR DÖNMEZ Yönetmen Yrd:Özlem AVŞAR FEYİZLİ Görüntü Yönetmeni:Mesut Bülent MORTAŞ Kameraman:Halit DEMİRHAN
Eski tarım ürünlerini sergiliyor
Mersin'in Anamur ilçesinde hem eski tarım aletleri sergileniyor hem de Yörük kültürü yaşatılmaya çalışılıyor.
Haber: Erdem BAĞCI - Kahramanmaraş İl Enformasyon
Kamera: Muhammed AKGÜN - Zafer CANLI
Kaybolan değerleri gelecek nesillere aktarmaya çalışıyorlar.
Sanat galerisi sahibi Mustafa Asil Doğan, Mersin tarımında çok eskiden beri kullanılan alet ve ekipmanları toplayarak Anamur’da sergiliyor.
Yörük kültürünü yansıtan yöresel el sanatlarının da sergilendiği antik mozaik sanat galerisi ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Mersin Tarım Fuarı’nda açmış olduğu stantta Web Tarım TV mikrofonuna açıklama yapan Antik Mozaik Sanat Galerisi İşletmecisi Mustafa Asil Doğan eskiden kullanılan tarım aletlerini yeni nesillere aktarmak istediklerini kaydetti. Doğan, “Eskiden tarımın ne zor şartlarda yapıldığını bu aletler sayesinde görüyoruz. Kültürümüze sahip çıkalım bunu nesillere aktaralım.” şeklinde konuştu.
Anamur’a yolu düşenlerin sanat galerisine gelerek bu eskimeyen ürünleri görmelerini istediğini de sözlerine ekleyen Doğan, “Türkiye’nin zenginliği Web Tarım TV’ye de teşekkür ediyorum” dedi.
Kütahya MNA Anadolu Lİsesi 2004 Fethiye Türkiye Finali
Kütahya Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi
2004 Fethiye Orta Öğretim Kurumları Sahnelemeli Dal Halkoyunları Yarışması Türkiye Finali
Denizli Pamukkale 15 Temmuz Şehitler A.L - Düzenlemeli - Halk Oyunları Yarışması Türkiye Finali 2019
Denizli Pamukkale 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Gençler Düzenlemeli Dal Türkiye Finali Sinop 2019
TME | Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 11-E Sene Sonu Videosu
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı 11-E sınıfı sene sonu videosudur. Yüklemekte biraz geç kaldım biliyorum :(
Ayrıca edit epey basit biliyorum ama bu işte iddialı değilim dfdkgjdkl
Çoğunlukla kameraman: Damla Nur KURU
İkinci kameraman: Merve S. HATKENLİ
Dünyanın en iyi arkadaşları olduğunuz için teşekkür ederim TME.♥
Videodaki müziklerin linkini sırasıyla bırakıyorum şuraya:
Kütük Ev Yapımı -1-
Geldim-Gördüm-Yaptım
Tek Kişilik İnşaat. Herkes Yapabilir. Sende.
Soru sormak için ara:
0 538 359 7465
*Ahşap yapılarda yaşayanların fizyolojik ve psikolojik açıdan kendilerini çok daha sağlıklı hissettiklerini?
*Ahşabın insanla birlikte soluk aldığını, romatizma, astım, böbrek hastalıkları ve dolaşım bozuklukları üzerinde olumlu etkileri olduğunu?
*Japon deprem uzmanlarının, tüm dünyada depreme
karşı en dayanıklı yapının Osmanlı ahşap karkas sistemi olduğunu açıkladıklarını?
*1894 İstanbul depreminde, kalitesiz ahşap yapıların bile yıkılmadığını yanlarındaki güzel, yeni ve demirle bağlanmış kagir yapıların tümüyle yıkıldığını?
*ABD'deki konutların yaklaşık yüzde 90'ının ahşap olduğunu?
*Şiddetli bir deprem sonrasında hasar gören betonarme bir yapının yıkılmak zorunda olduğunu, hasar gören ahşap bir yapının ise kısa sürede onarılıp, tekrar içinde yaşanılabileceğini?
*Betonarme-karkas dışında kalan tüm yapım sistemlerinde, zaman içinde hasar gören taşıyıcı elemanların, yapı tümüyle yıkılmadan onarılabildiğini, hatta değiştirilebildiğini?
*Ahşap yapıların çok hafif olduğunu, kolay kolay çökmediğini, çökse bile içinde bulunanları öldürmediğini?
*Bir depremde, başlıca ölüm nedeninin yalnızca betonun ağırlığı olduğunu?
*Betonarmenin, ahşaba göre 5 misli, çeliğin 13 misli ağır olduğunu?
*Marmara ve Bolu depremlerinde ahşap yapılarda yaşayanlardan hiç kimsenin yaşamını yitirmediğini?
*Tarihten günümüze ulaşan en güzel sarayların, tapınakların ve diğer görkemli yapıların hiçbirinde beton kullanılmadığını ve binlerce yıldır ayakta kaldıklarını?
*1225'te Ren Nehri'ne yapılan ahşap Basel Köprüsü'nün 1903 yılına dek 774 yıl hizmet verdiğini
*13'üncü ve 14'üncü yüzyıllarda yapılan, ahşap kolon ve çatıları olan Kastamonu, Mahmutbey, Beyşehir, Eşrefoğlu ve Afyon Ulu camilerinin, özel bir bakım yapılmaksızın 600-700 yıldır ayakta
*Dünyanın en büyük tarihi üç ahşap yapısından bir tanesinin, 100 metre boyu ve sekiz katlı bir binaya eşdeğer yüksekliğiyle tam 100 yıldır ayakta olan Büyükada'daki Rum Yetimhanesi olduğunu?
*1790'da, ahşap kullanılarak ve hiçbir taşıyıcı eleman olmaksızın 108 metre açıklığa ulaşıldığını, bugün bu açıklığın 250 metreye ulaştığını?
*Yangına dayanıklı olduğu için, dünyanın önde gelen mimarlarının ahşabı çeliğe yeğlediklerini?
*Bir yangın sırasında, gerekli kesitin biraz daha büyüğü kullanıldığında, dıştaki kömürleşen tabakanın iç ahşabın yanmasını geciktirdiğini?
*Bir yangın sırasında, çelik bir çatının 600 dereceden sonra çökme riskinin belirdiğini ve 15 dakika içinde çökebileceğini buna karşılık ahşap bir çatının ortalama 1 saat ayakta kalabildiğini ve bu yüzden insanların canlarını kurtarma zamanlarinin olduğunu?
*Ahşabı, yapı sektöründe kullanan ülkelerde ormanların
küçülmediğini, tersine bilimsel bir yaklaşım ve koruma anlayışı ile büyümekte olduğunu?
*ABD'lilerin, yaşadığı topraklar üzerinde yalnızca 200 yıldır ev yaptıklarını, Anadolu'da ise 10 bin yıldır geleneksel yöntemlerle ev yapıldığını?
*ABD'lilerin, depreme karşı yaşam güvenceleri için, Anadolu insanının binlerce yıldır tanıdığı, uyguladığı ve 1940'lara dek
sürekli geliştirdiği ahşap-karkas yapı sistemini yaygın biçimde kullandıklarını?
*Bugün gerekli önlemler alınır, ahşaba dönülürse ve doğa da bize 20 yıl avans verirse, Türkiye'nin tüm deprem riskinden 20 yıl içerisinde tümüyle kurtulacağını?
Tennure-i Muazzama | 2019 | Fethiye
Tennure-i Muazzama'dan Tennure Gösterisi. Fethiye | 2019.
Eleştiri ve Önerileriniz Bizler İçin Değerlidir.
Beğen Butonuna Basmayı, Yorum Yazmayı ve Abone Olmayı Unutmayınız.
İyi Seyirler.
İnstagram :
Facebook :
Twitter :
Anadolu Su Medeniyeti 6
Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
facebook.com/trtbelgesel
twitter.com/trtbelgesel
instagram.com/trtbelgesel
Anadolu Ateşi Bizlerle
Anadolu Ateşi Bizlerle
Çameli Tanıtım Videosu
ÖZDEMİR MEDYA TARAFINDAN HAZIRLANAN VİDEOMUZ HOŞUNUZA GİTTİYSE SİZDE BÖYLE VİDEOLAR YAPTIRMAK İSTERSENİZ.
HALİT ÖZDEMİR
0531 463 23 10
KAVAKLIDERE
Aydın-Muğla karayolu üzerinde, Çine vadisini aşıp Yatağan'a yaklaştığınızda yol kenarındaki açıklıklarda çeşitli el sanatları ürünlerinin ve süs eşyalarının yer aldığı tezgahlar gözünüze çarpacak. Çoğu bakırdan yapılmıştır bunların ve anayoldaki sapaktan yaklaşık 26 km ötedeki Kavaklıdere ilçesinden getirilip burada satışa sunulmaktadır.
Bu güzel ürünlerin yapıldığı Kavaklıdere'yi ve ilçeye bağlı Menteşe beldesini görmek için yarım gününüzü ayırmaya değer.
Denizden yüksekliği 700-800 metre olan ve Ormanla kaplı bu iki beldenin sakinleri yörüklerdir. Yörük kültürü düğünlerde, yayla şenliklerinde yaşatılır.
Kavaklıdere'de bakır işlemeciliği, kalaycılık, marangozluk, halıcılık gelişmiştir. El sanatları ve süs eşyalarının ünü Muğla sınırlarının ötesindedir. Türkiye'nin her tarafında çerezcilerin kullandığı leblebi tavaları buradan gider. Kavaklıdere'nin Otantik Bakırcılar çarşısını mutlaka gezmelisiniz.
BİTKİ ÖRTÜSÜ VE YABAN HAYATI
İlçenin yaklaşık %70'i çam ormanıyla kaplı. Toros lalesi, kardelen, Adaçayı gibi çayı da yapılan Göktepe otu yöreye has bitki türleri arasında. Kuzu göbeği ve çintar denilen mantar türleri ise köy mutfağının değişmezleri arasında ve aynı zamanda köylüler için gelir kaynağı.
Ormanlarda boy yaban domuzu yaşıyor. Kışın domuz avcılığı ilgi görüyor.
YAYLALAR
Gökçukur yaylası 1700 rakımlı. Tümüyle orman kaplı yaylada Orman İşletme Müdürlüğüne ait oberj türü konaklama ünitesi bulunuyor. Menteşe'ye 5, Kavaklıdere'ye 15 km uzaklıktaki Yerküpü yaylası ise bölgenin en popüler yaylası.
TOKAT'IN SON YEMENİ USTASI TRT ANADOLUDA...
Süreyya Vahidoğlu yarım asrı aşkın bir süredir aşkla mesleğini sürdürüyor.
ESKİŞEHİR; GEZİLECEK YERLER | Neyi Meşhur, Nesi Meşhur | Şehir Turu
ESKİŞEHİR; GEZİLECEK YERLER
Eskişehir 'in gezilecek, görülecek yerleri.
KÖPRÜBAŞI
PORSUK ÇAYI (ADALAR)
SİVRİHİSAR NASRETTİN HOCA HEYKELİ
OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
PESSİNUS (BALLIHİSAR) ANTİK KENTİ
TÜLOMSAŞ MÜZESİ (DEVRİM ARABASI)
BALMUMU HEYKELLER MÜZESİ
AKDOĞAN MESCİDİ
AKHİSAR KALESİ
ALAEDDİN CAMİİ
ALEMŞAH KÜMBETİ (SİVRİHİSAR)
ALPU BÜĞDÜZ KÖYÜ CAMİİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÇAĞDAŞ SANATLAR MÜZESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KARİKATÜRLERİ MÜZESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK PARKI
ARASTA ÇARŞISI
ATLIHAN EL SANATLARI ÇARŞISI
AZİZ MAHMUD HÜDAYİ CAMİİ (SİVRİHİSAR)
BALABAN CAMİİ
BİLİM DENEY MERKEZİ
BİLİM KÜLTÜR VE SANAT PARKI
BÖĞÜRTLEN BALKAYASI (FRİG KAYA ANITI) (SİVRİHİSAR)
CUMHURİYET TARİHİ MÜZESİ
ÇAĞDAŞ CAM SANATLARI MÜZESİ
ÇALÇI KÖYÜ CAMİİ ( MİHALIÇÇIK )
ÇATALKAYA
DAĞLIK FRİGYA ASMAİNLER SAKLI VADİ
DAĞLIK FRİGYA KÜMBET VADİSİ
DAĞLIK FRİGYA PORSUK VADİSİ
DAĞLIK FRİGYA YAPILDAK VADİSİ
DAĞLIK FRİGYA YAZILIKAYA VADİSİ
DAĞLIK FRİGYA ZAHRAN VADİSİ
DEVELİK HAN
DOĞAN ASLAN MESCİDİ
ESKİŞEHİR ETİ ARKEOLOJİ MÜZESİ
ESKİŞEHİR REGÜLATÖR PİKNİK ALANI
ESKİŞEHİR SANATLARI ÇARŞISI
ESOGÜ ZOOLOJİ MÜZESİ
FETHİYE İNLERÖNÜ ÖRENYERİ
GERDEKKAYA MEZAR ANITI
HALLER GENÇLİK MERKEZİ
HAMAMKARAHİSAR CAMİİ
HAN YERALTI ŞEHRİ VE ÇEVRESİ
HAZİNEDAR MESCİDİ (SİVRİHİSAR)
HIZIR BEY MESCİDİ (SİVRİHİSAR)
HİMMET BABA TÜRBESİ
HOŞKADEM CAMİİ
HÜSREV PAŞA CAMİİ
İHSAN ERDEMGİL KONAĞI
İNÖNÜ SAVAŞLARI KARARGAH EVİ
KARACAHİSAR KALESİ (OSMANLI’NIN İLK FETHETTİĞİ KALE)
KARAHÖYÜK / MİDAİO
KENT BELLEĞİ MÜZESİ
KENT PARK
KILIÇ MİNARESİ (MESCİTSİZ MİNARE)
KIRK AMBAR ÇARŞISI
KUMACIK HAMAMI
KURŞUNLU CAMİİ (SİVRİHİSAR)
KURŞUNLU CAMİİ VE KÜLLİYESİ
LÜLETAŞI MÜZESİ
MELİK GAZİ TÜRBESİ
MİDAS ANITI (YAZILKAYA)
SİVRİHİSAR NASRETTİN HOCA HEYKELİ
NASREDDİN HOCA'NIN EVİ
ODUNPAZARI KENTSEL SİT ALANI
OSMANLI EVİ
REŞADİYE CAMİİ
SABANCI UZAY EVİ
SELÇUKLU HAMAMI
SEYİRCEK KALE
SEYİTGAZİ BOR VE ETNOGRAFYA MÜZESİ
SEYYİD BATTAL GAZİ KÜLLİYESİ VE TÜRBESİ
SEYYİT MAHMUT SUZANİ KÜLLİYESİ
SİVRİHİSAR SAAT KULESİ
ŞEHR-İ DERYA PARKI
ŞELALE PARK
ŞEYH SÜCAEDDİN-İ VELİ KÜLLİYESİ VE TÜRBESİ
ŞEYH ŞEHABEDDİN SÜHREVERDİ ZAVİYESİ (SALI TEKKESİ)
TCDD ESKİŞEHİR MÜZESİ
ULU CAMİİ (SİVRİHİSAR)
ÜRYAN BABA TÜRBESİ
YUNUS EMRE KÜLLİYESİ VE TÜRBESİ
YUNUS HOCA KÜMBETİ
ZAİMAĞA KONAĞI
ZEY KÖYÜ
İlçeleri; Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıçcık, Odunpazarı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar, Tepebaşı
Sanat İçin Dans Et 7'den 70'e
Sanat İçin Yola Çıktık,Dansla
Aynı Adımlarda Bir Yürek Olduk Aşkla
Nev-i Şahsına Münhasır Dansçılarla
Aynı Amaçla
Tutkuyla
İlgiyle
Çocuktan büyüğe,7'den 70'e
İlmek İlmek İşleyerek
Nadide Bir El İşi gibi Sevgiyle
Dansı Sanat Haline Getirenlerle
Aşkla
Nefes Nefese
Sevgiyle
El Ele Birlikte
Tam da Bu En Güzel Bayram Gününde,Bizden Sizlere Hediye!
SANAT İÇİN DANS ET
Yapımcı
Afet Ayaz
Müzik
Tarkan ERKAN
Koreoğrafi
Miktat Furkan YILMAZ
Yönetmen
Ferruh ÖZDİNÇER
MFY 2018
DANSÇILAR
Safa VARDARCI
Miktat Furkan YILMAZ
Uğur ZAT
Çağatay ÖZÇELİK
Akif KIZILIRMAK
Afet AYAZ
Murat ÖZCAN
Tarkan ERKAN
Elif-Eren ALDIRMAZ
Ali YEMİŞÇİ
Şerife ÜNSAL
Ali Erkam ÖRS
Cihat Kora Anadolu Lisesi Öğrencileri
Jülide ORAL
Hülya YILMAZ
Ecrin SÜNER
Suat YEŞİLTEPE
İLETİŞİM: sanaticindanset@gmail.com
halk oyunları
2007 mugla il yarismasi fethiye gazi ilkogretim okulu