Així és el Canal Olímpic de Castelldefels
El piragüisme i el rem es durà a terme a Castelldefels, seu també dels Jocs. Es tracta d’un equipament únic a Catalunya, construït amb motiu de Barcelona 92 i que, des de llavors, s’ha adaptat als nous temps per sobreviure amb èxit. Avui naveguem pel Canal Olímpic...
Canal olimpiadas de barcelona 1992 en Castelldefels - Canal Olímpic de Catalunya
En el Canal Olimpico de Castelldefels se celebraron algunas de las pruebas de las Olimpiadas de Barcelona 92. Hoy en dia todavia se puede practicar numerosas actividades acuaticas ( remo, piraguismo, optimist, windsurfing, esqui nautico), golf, footing, fitness, bicicleta, tiro con arco...).
Si quieres saber como obtener unas buenas abdominales
El Canal Olimpic de Catalunya recupera el duende de Barcelona-92
La ceremonia inaugural del el clasificatorio de piragüismo de los Juegos Olímpicos de la Juventud de Buenos Aires 2018 ha devuelto al Canal Olimpic de Catalunya, en Castelldefels, la emoción vivida en julio de 1992.
htpp: vTuriski.es
Canal Olímpic de Catalunya
2014 W i p e O u t (Canal Olimpic Castelldefels) Barcelona / Spain
Al canal olímpic de Castelldefels
Els peques gaudeixen de les instal·lacions de Wibit al canal olímpic de Castelldefels
Places to see in ( Castelldefels - Spain )
Places to see in ( Castelldefels - Spain )
Castelldefels is a municipality in the Baix Llobregat comarca, in the province of Barcelona in Catalonia, Spain, and part of the Metropolitan Area of Barcelona. The main-belt asteroid 72037 Castelldefels, discovered in 2000, is named after Castelldefels .
Castelldefels is located about 20 km (12 mi) southwest of Barcelona, just to the north of the massís del Garraf and is the last town on the coast before the comarca of Garraf. Castelldefels is famous for its long beach (more than 5 km), for being the place of residence of many famous sportsmen and for being the city which inspired the creation of the character El Neng de Castefa who used to appear on the late night show called BFN hosted by the showman and presenter Andreu Buenafuente. During the summer, many people from Barcelona and the countryside visit Castelldefels . Nearby towns include Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sitges and el Prat de Llobregat. Castelldefels borders the coast of the Mediterranean Sea between Sitges and Gavà. The Olympic canal, called Canal Olímpic de Catalunya, built for the 1992 Summer Olympic Games of Barcelona is in Castelldefels .
Transport links include two stations (Castelldefels and Platja de Castelldefels) on RENFE line R2 from Sant Vicenç de Calders to Maçanet-Massanes via Barcelona, bus routes to Barcelona (L94, L95, L97), Barcelona Airport (L99) and Sant Boi de Llobregat (L96), as well as an urban bus route connecting the rest of the town (CF1), the C-32 motorway and the C-31 and C-245 dual carriageways. A second railway line is due to be constructed from Cornellà de Llobregat to Castelldefels.
( Castelldefels - Spain ) is well know as a tourist destination because of the variety of places you can enjoy while you are visiting the city of Castelldefels . Through a series of videos we will try to show you recommended places to visit in Castelldefels - Spain
Join us for more :
Día de Wake en el Canal Olímpic de Castelldefels
Así pasamos algunos de los integrantes de Corlow un genial día de Wake en el Canal Olimpic de Castelldefels. Próximamente más y mejor!
OLIMPIC CABLE PARK Barcelona by PRODUCCIONESENELMAR
Wake Sunset Sessions by Fox Head en el Olimpic Cable Park Barcelona. Venid a ver un avance del nuevo proyecto OCP el sábado 25 de Mayo a partir de las 18 h en el Canal Olímpic de Castelldefels.
Wake Sunset Sessions by Fox Head at the Olimpic Cable Park Barcelona. Come and see an advance of the new OCP project on Saturday May 25th at 6pm at the Canal Olímpic in Castelldefels.
by PRODUCCIONESENELMAR PROSTUDIO (creative photography)
Castelldefels
Little town near Barselona with long beach and warm sea
2P4 - Exhibició al Canal Olímpic
Actuació durant la cerimònia d’inauguració dels YOG al Canal Olímpic de Catalunya
Fasttriatlon en el Canal Olímpic de Catalunya
Reportaje ofrecido por los organizadores del FastTriatlón
Canal Olímpic Castelldefels. Jocs Mediterranis Tarragona 2018
La diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, ha realitzat aquest matí una visita al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, seu de les proves de rem i piragüisme dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, i on els últims mesos s'han portat a terme diferents actuacions de millora per acollir la competició.
Les autoritats que també han assistit a la visita han estat: el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director dels Serveis Territorials de l'Esport a Tarragona, Joan Plana.
El 15 d’octubre de 2011, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018. Formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.
La diputada Maite Fandos ha destacat que «els jocs representen la unió i el treball conjunt de les diferents institucions», i ha fet referència al «suport econòmic de la corporació a aquest esdeveniment esportiu, d'1,4 milions d'euros».
Els Jocs Mediterranis són una competició poliesportiva que s’organitza en el marc del moviment olímpic, i compten amb el reconeixement del Comitè OIímpic Internacional.
La Diputació de Barcelona ha donat suport a la millora de les instal·lacions de les dues subseus de la seva demarcació: Castelldefels i Barcelona.
Castelldefels, amb el Canal Olímpic, per a les proves de piragüisme i rem i Barcelona amb el Reial Club de Polo, per a l’hípica en seran subseus a la demarcació de Barcelona.
La corporació aporta entorn de 1,4 milions d’euros a l’esdeveniment, que es desglossen de la manera següent: 600.000 euros de la rehabilitació Canal Olímpic; 250.000 euros en inversions de material pels Jocs al Canal Olímpic (pendent d’executar a causa de l’ajornament dels Jocs; pressupost 2018); 150.000 euros en obres d’adequació del Reial Club de Polo com a subseu hípica (subvenció a l’Ajuntament de Barcelona, 2015) i 400.000 euros de subvenció a la Fundació Tarragona 2017. El pressupost total dels Jocs és de més de 45 milions d’euros.
Connectem amb l’esport
La Diputació de Barcelona treballa per connectar la població amb la pràctica esportiva, incidir en el vessant saludable, educador , integrador i garantir l’accés a l’esport a tota la ciutadania.
En el mandat 2011-2015, la Diputació de Barcelona va invertir 31,3 milions d’euros en suport a equipaments esportius municipals, i en el mandat actual (fins a 2019) hi ha compromesos 41,1 milions.
La corporació, en la seva voluntat de fomentar, garantir l’accés a l’esport a tota la població dona suport a múltiples esdeveniments esportius.
Cal recordar que amb motiu per als Jocs Olímpics de 1992, la Diputació va destinar 25,8 milions d’euros per finançar el 75% del cost de la construcció del Palau Sant Jordi.
La Diputació també va cofinançar també:
–la reforma de l’Estadi Olímpic de Terrassa (hoquei herba).
–la construcció del Palau d’Esports de Granollers (handbol).
–la construcció de l’Estadi de beisbol de l’Hospitalet de Ll.
–la construcció del Palau d’Esports de Badalona (bàsquet).
–la construcció del Camp de Tir Olímpic de Mollet del Vallès.
–la remodelació de l’Estadi de beisbol de Viladecans.
Els espais en què es van celebrar els Jocs Olímpics es van caracteritzar per una gran descentralització: a més de l’Estadi Olímpic de Montjuïc (posteriorment rebatejat com Estadi Lluís Companys), totalment remodelat excepte la façana, es van disputar proves a l’Anella Olímpica de Montjuïc, a les àrees olímpiques de Sants-Montjuïc, de la Vall d’Hebron, de la Diagonal i del Poblenou, i també a setze subseus, la majoria de les quals a la demarcació de Barcelona. Les subseus són el necessari element descentralitzador d’aquestes cites.
Les subseus de la demarcació van ser: Badalona (bàsquet i boxa); Sant Sadurní d’Anoia (ciclisme), Terrassa (hoquei sobre herba); Sabadell (futbol); Mollet del Vallès (tir olímpic, tir amb arc); Castelldefels (proves de rem); Granollers (handbol); l’Hospitalet de Llobregat i Viladecans (beisbol); Vic i Sant Sadurní d’Anoia (hoquei patins); i el Muntanyà (hípica).
Fora de la demarcació es va competir a: Banyoles (rem), la Seu d’Urgell (piragüisme), Reus (hoquei patins), Saragossa i València (futbol).
Invertir en esport significa invertir en qualitat de vida, en salut, en oci, en civisme i solidaritat, en integració social, i, també vol dir posar la primera pedra necessària perquè segueixin sorgint esportistes d’elit al nostre país.
L’experiència de Barcelona 92 és ben present: es van crear nous equipaments esportius i se’n van reformar d’altres, i això ha repercutit en el creixement de la pràctica esportiva en tot el territori
6è al Canal Olímpic de Catalunya - Versió 2.0
Sortida dels alumnes de 6è al Canal Olímpic de Catalunya. Versió 2.0 amb música # Connect@’t al Montessori # Curs 2017-18
Cable waterskiing in Castelldefels
Jenography went cable skiing at the Canal Olimpic. Check out this fast start - perfect to do with kids
Canal Olimpic Casteldefels Barcelona
Canal olimpic de Castelldefels Barcelona, noche de ambiente con los Bohemios Autorizados. Cada sabado un grupo en live.
Cable Sky Canal Olimpic de Castelldefels Barcelona, practicando wakeboard cable park
Mis primeros minutos haciendo Cable Sky en el Canal Olimpic de Castelldefels (Barcelona), sensaciones, consejos y muchas caídas jajaja.
Hace tiempo que quería hacer Cable Sky o wakeboard (que es lo mismo) y llegó el momento. Aquí os dejo mis primeras impresiones y mis primeros logros.
No es fácil empezar a practicar este deporte, requiere mucho equilibrio y fuerza en los brazos. Muchos desisten al ver que en una hora no han conseguido ni mantenerse de pie y mucho menos hacer una vuelta.
Los momentos más críticos al principio son la salida y luego las curvas. Para hacer una buena salida requiere mantener el centro de gravedad de tu cuerpo compensando el tirón del cable y la fricción de la tabla con el agua. Un consejo os dejo, intentar de hacerlo sentados, a mi me fue genial.
Una vez conseguimos estar de pie vienen las curvas. Para garantizar el mayor éxito y no caerse en la curva tenéis que pasar por en medio de las dos boyas, te indican el camino justo para que el cable no deje de tener tensión y no te pase como a mi en mi primera curva, no pasé por las boyas, el cable dejó de estar tensado unos segundos y al volver a coger tensión el tirón fue tan fuerte que me lanzó al agua.
Bueno, no os cuento más, si queréis vivir vosotros la experiencia tendréis que vivirlo vosotros mismos.
Mi siguiente objetivo será realizar algún que otro salto con éxito, lo intenté dos veces con un resultado bastante desastroso, menudas ostias me pegué.
Consejo extra: Si no queréis perder la Gopro llevarla bien atada y asegurarla con algún cable, no es la primera y última cámara que se quedará en el Canal Olimpic de Castelldefels.
No pretende ser un tutorial de wakeboard de un profesional, si no que pretende ser unos consejos extraídos de mi primera experiencia en este deporte.
Espero que os guste. ;)
CLUB SUP CANAL OLIMPIC DE CATALUNYA
Vídeo promocional del Club Sup Canal Olímpic de Catalunya para la modalidad de Stand Up Paddle
Barcelona OCP Park Tour / 2018
Olimpic cable park Barcelona
Así se ha hundido un barco en el Port Olímpic de Barcelona
La alerta por la borrasca 'Gloria', que provoca fuertes episodios de viento y afectaciones de nieve en algunas zonas, ha obligado a cerrar este martes centros educativos de varias comarcas de Catalunya, lo que ha dejado sin clase a más de 100.000 alumnos de primaria y de secundaria.Artículo relacionado:
Suscríbete a nuestro canal para no perderte más vídeos clickando aquí ????
Este vídeo ha sido publicado en el contexto del diario LaVanguardia.com
✔️ SUSCRÍBETE:
✔️ VISITA LaVanguardia.com:
✔️ INSTAGRAM:
✔️ FACEBOOK:
✔️ TWITTER:
#LaVanguardia